300×250 centar text-39

Nemojte se brijati

Nije baš kućni lijek, ali brijanje ispod pazuha, bez čega je mnogim ženama život neprihvatljiv, zapravo pogoršava stanje kad su u pitanju neugodni miris. Koža biva razdražena od brijača, losiona i krema, što omogućuje bakterijama da rastu.

Prirodni sapuni

Kozjeg mlijeka sapun je idealan, ali sapun od maslinovog ulja (Castile) je također dobar. Samo se operite ispod pazuha prirodnim sapunom. To pomaže ubiti bakterije koje stvaraju mirise.

Jabučni ocat

Jabučni ocat s malo limunovog soka, nakon čega slijedi ispiranje toplom vodom uništava male bakterije koje stvaraju neugodne mirise. Možete držati sastojke pomiješane zajedno u bočici sa sprejem.

300×250 centar text-39

Ulje čajevca

Ovo nježno ulje ne samo da miriše super, već kada se primjenjuje ispod pazuha djeluje antibakterijski i antigljivično.

Soda bikarbona

Soda bikarbona nije samo dobra za rublje, već je dobra i za vaše pazuhe. Prirodna je i nježna te pomaže zadržati vašu kožu suhom cijeli dan, a može riješiti i problem neugodnog mirisa ispod pazuha.

Link Unit 200x90x3 horizontalni text-44

Limeta

Malo soka organskih limeta, svježe iscijeđenog, može ubiti i do 99% bakterija i pomaže vas osvježiti. 1 limeta traje više od tjedan dana ako se pravilno skladišti.

Vodikov peroksid

Vodikov peroksid je super za otklanjanje mirisa ispod pazuha. Možete ga pomiješati s malo ružine vodice kako biste prirodno eliminirati neugodan miris ispod pazuha.

300×250 centar text-39

Izvor: simpleorganiclife.org