AdSense 300×250 left text-20

SRIJEDA 11.1.2017.

Merkur (5) u danu i Saturn (4) u broju traže od vas samodisciplinu. U ovom danu važno je da inzistirate na pravilnostima te da sve što radite bude iskreno i legalno. Dan je pogodan da razriješite stara dugovanja kao i za obnovu nekih starih prijateljstava te obnovu poslovnih kontakata. Ove srijede budite objektivni prema sebi i prema kompletnoj okolini, razmišljajte dugoročno i imajte na umu zakon uzroka i posljedica. Koliko uložite energije – toliko vam se i vraća!

ČETVRTAK 12.1.2017.

Jupiter (3) u danu i Merkur (5) u broju donose lijepe energije ovoga četvrtka. Dan je pogodan za ostvarivanje pozitivnih poslovnih kontakata, ali i za upoznavanje pogodnog ljubavnog partnera. Danom vlada Jupiter a on je usko povezan sa sretnim okolnostima, s toga možete računati da je sreća na vašoj strani danas – ukoliko rješavate papirologiju bilo koje vrste ili se bavite pisanjem. Tokom ovog dana mogući su i novčani dobici. Kako su energije u usponu, pripazite da ne budete nestrpljivi u svojim potezima, nemojte biti impulzivni kako ne biste svojim nastupom uništili dobre prilike. Dan je dobro aspektiran za riješavanje problema sa ljubavnim partnerom.

Responsive text-38

PETAK 13.1.2017.

Venera (6) u danu i Venera (6) u broju donosi hedonističku energiju ovoga petka. Dan će biti u ozračju uživanja, zabave i druženja sa dragim osobama. Tokom cijeloga dana energije će biti pozitivne s toga je mudro malo se opustiti i družiti sa ljudima koje volimo, što se posebice odnosi na partnera. Isplanirajte si neko druženje, izlazak u kino ili na večeru. Za one koji su slobodni – izgledno je upoznavanje neke zanimljive osobe. Ovoga petka dobro će poslovati svi oni koji se bave uslužnom djelatnošću – a posebice ona zanimanja koja su u službi ljepote.

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu (www.facebook.com/tarotgalaxy) i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će osobne aspekte za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
tarotgalaxy@gmail.com

Responsive text-38