300×250 centar text-39

Treći korak za privlačenje srodne duše – Pozitivna molitva

Treći korak je korištenje pozitivnih molitvi svakodnevno.

Možete svladati ovu moćnu duhovnu praksu i manifestirati ne samo ljubav vašeg života već život koji želite!

Ova vrsta molitve uvijek djeluje; zajamčeno je. Ako želite naučiti više o ovom tipu molitve, pročitajte Kako Privući Svoju Srodnu Dušu Barbare Gullbranson.

Budite pažljivi da ne ograničavate odnosno strogo definirate kada koristite pozitivnu molitvu. To znači da mi ne govorimo Bogu kako, mi samo postavljamo namjeru i započinjemo zakon o privlačenju. Duh će razraditi detalje za nas.

Vaša srodna duša može biti na drugom kraju svijeta i ne morate se brinuti kako će te je/ga upoznati. Samo molite pozitivnu molitvu i Duh će vas voditi na putu.

Oslobodite svoju molitvu u svemir s vjerom da  ljubav djeluje kroz savršen zakon. Pozitivna molitva može pomoći razbiti stare  ograničavajuće obrasce, kao što je onaj da tražite od Boga određenu osobu da dođe u vaš život. Umjesto toga, tražite nekoga s određenim kvalitetama, kao što su npr sposobnost za slušanje i iskrenost.

Primjer:

“Dragi Bože,

Ljubavna srži svega što postoji, molim Te ispuni me svojom svetom prisutnošću. Molim se za Tvoju ljubav, vodstvo i blagoslove. Dok istražujem dubine svog srca, tražim Tvoju pomoć u uklanjanju svih prepreka koje stoje na mom putu prema istinskoj ljubavi. Molim te primi me u zagrljaj svoje ljubavi, uzdigni me svojom milošću i neka me ruke mog istinski voljenog (voljene) pronađu. Neka bude tako. “

300×250 centar text-39

Četvrti korak za privlačenje srodne duše – Vizualizacija

Mentalna vizualizacija je moćni magnet za ono što želite manifestirati u svoj život.

Vidite i osjetite sebe sretnog i sa svojom srodnom dušom (ali ne sa određenom osobom na umu).

Zamislite radosnu vezu.

Osnažite svoje molitve s tom vizijom u oku svog uma.

Uskoro će preći iz oka vašeg uma do toga da bude vidljiv fizički pred vama.

Peti korak za privlačenje srodne duše – Oprost

Dok se držimo za zamjerke i srdžbu, jednostavno ne možemo prijeći na zdravu, svjesnu vezu.

Jedan od glavnih razloga koji nas priječi da nađemo pravu ljubav je neuspjeh da zaboravimo. Postoje ljudi koji zamjeraju drugima i više od 50 godina – i nisu ništa sretniji zbog toga.

Zašto je oprost ključ za pronalaženje vaše srodne duše?

Jer oprost stvara promjenu u energiji: Oslobađa vas.

Što se dogodilo, dogodilo se i to ne možete promijeniti.

Ali možete promijeniti energiju u vezi toga. Vaša sposobnost za sreću se smanjuje kako se vaša nesposobnost za oprost povećava jer niste otpustili i riješili prošle probleme.

Zadržavanje na prošlosti će blokirati budućnost.

Ovo ne znači da morate voljeti osobu koja vas je povrijedila, ali znači da možete prihvatiti dar i ozdravljenje iz situacije i produbiti svoj donos s Bogom.

Postoji izreka: “Svemir nama ništa ne zamjera – ni mi ne zamjerajmo drugima.”

300×250 centar text-39