Slijede opisi 5 vrsta ženskih trbuha, uzroci zašto je trbuh takav kakav jeste, najčešće zablude i najbolje metode transformacije za svaki pojedini tip.

Primijenite – rezultati neće izostati!

300×250 centar text-39

1. Tip Rezervna guma (obruč, kolut za spašavanje)

233x287xabs-woman3.jpg.pagespeed.ic.c9RAqVshlUKako prepoznati ovaj tip?

Ovi ljudi vjerojatno vode sjedilački život i rade za stolom ili provode mnogo vremena gledajući televiziju sjedeći ili ležeći.

Također mogu imati emocionalnu vezanost za slatku hranu ili alkohol.

Tipične loše navike

Minimalno vježbanje.

Mnogo sjedenja.

Jedenje mnogo šećera i rafiniranih ugljikohidrata u proizvodima kao što su keksi, kolači i bijeli kruh, ili oslanjanje na škrobne ugljikohidrate kao što su bijela tjestenina rezanci i bijela riža.

Redovito pijenje alkohola.

Plan za promjenu trbuha

Link Unit 200×90 text-22

Smanjite unos alkohola. Alkohol se pretvara u čisti šećer kad se konzumira i ide ravno u vaš struk. Također vas sprječava da sagorite ostatak masnoće dok se alkohol ne obradi.

Izbjegavajte niske masnoće, takozvane ‘dijetne’ grickalice. Ovi zapakirani proizvodi su često puni kemikalija, rafiniranog šećera, soli i konzervansa da bi im dali okus.

Jedite čišće. Oslonite se na zdravu prehranu to jest neprerađenu svježu hranu.

Link Unit 200×90 text-22

Više se krećite. Ako radite za stolom, parkirajte se daleko na parkiralištu ili počnite koristiti stepenice umjesto liftova. Koristite pauze za ručak da prošetate dok jedete.

Zabluda

“Moram u teretanu!”

Nije vama potrebna teretana. Jednostavne duge šetnje, rađenje iskoraka, čučnjeva ili sklekovi na razboju kod kuće ili satovi yoge će biti korisniji za vas.

Najbolji savjet za ovaj tip trbuha

Ako se redovito nagrađujete za naporan dan s komadom torte ili se nosite s lošom vijesti s keksom, važno je zapamtiti da biti lijep ovisi o tome kako se osjećate (isto tako i kako izgledate). Polazna točka za bilo koju transformaciju trbuha je osjećati se sretno duboko iznutra.

Kliknite na stranicu broj 2 za sljedeći tip trbuha.

300×250 centar text-39